WIT-GELE KRUIS
 
Het Wit-gele Kruis Oost-Vlaanderen is er voor u en alle inwoners van onze provincie en staat open voor alle zorgaanvraag. Het spreekt voor zich dat we u een kwaliteitsvolle thuisverpleging garanderen en dat u kunt rekenen op de inzet van al onze medewerkers.

Onze verpleegkundigen, zorgkundigen en verzorgenden staan dagelijks voor u klaar, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. U kunt ons altijd bereiken op ons algemeen nummer 09 265 75 75 of via onze website www.wgkovl.be.
 

Wat doen we?

  • Referentiegebieden
  • Dienst 'Beter Thuis' (Gezinszorg/ziekenoppas)
  • Voedingsadvies
  • Personenalarm
  • CO-detectie
  • Uitleendienst

Wie zijn we?

Het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is sedert 1937 een vaste waarde in de thuisverpleging. We zijn uitgegroeid tot een professionele en deskundige organisatie die de verzorging van onze patiënten centraal stelt. Als dienst voor thuisverpleging verzorgt het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen patiënten van alle leeftijden. We weten hoe belangrijk de zorg voor u als patiënt is. Net daarom hanteren we de strengste kwaliteitseisen in onze verpleging en gebeurt alles in nauw overleg met uw huisarts en andere partners.

Aangepaste zorg voor iedereen.

Onze patiënten zijn kinderen, jongeren, volwassenen of behoren tot de derde of vierde leeftijd. Kortom, iedereen is welkom en krijgt van ons de thuiszorg die hij of zij nodig heeft. In alles wat we doen, staat de aandacht voor u als patiënt centraal. Ons deskundig zorgaanbod is de beste garantie om op een kwalitatieve manier langer thuis te blijven.